Vinete cu aragaz lent și sos de roșii cu paste

Vinete cu aragaz lent și sos de roșii cu paste
Sosul de vinete și roșii cu aragaz lent cu Pastan este un fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 392 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un sos destul de ieftin. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, pastă de roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vinete cu aragaz lent și sos de roșii cu paste, Sos de Paste cu aragaz lent cu cârnați și vinete, și Paste De Vinete: Cina De Duminică Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, amestecați toate ingredientele, cu excepția pastelor și a brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Capac; gatiti la foc mic 4 ore sau pana cand vinetele sunt moi si sosul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Aruncați pastele cu vinete și sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Garnisiți porții individuale cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista