Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Vinetele la cuptor cu sos de miel și nucă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 858 calorii, 33g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miel măcinat, conserve de roșii, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Vinete coapte și miel, Vinete la grătar în Pita cu sos de rodie-nucă, și Vinete Moldovenești Cu sos de usturoi și nuci (aperitiv) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare saut sau cuptor olandez pe mediu, apoi adăugați ceapă, ardei iute lung și usturoi. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 5 minute. Creșteți ușor căldura și adăugați condiment de ienicer și 1/2 linguriță de chimen, amestecați pentru a combina și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați nuci și gătiți timp de 1 până la 2 minute, sau până când încep să se prăjească și să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Creșteți ușor căldura, adăugați mai mult ulei de măsline dacă tigaia pare uscată și adăugați miel. Mielul ar trebui să se rumenească, dar să nu se coacă. Condimentați cu câteva vârfuri generoase de sare și rupeți aglomerările mari cu o lingură de lemn și gătiți până când mielul se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați roșiile, amestecați pentru a combina și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți, acoperit, timp de 45 de minute, sau până când mielul este foarte fraged. Înainte de servire, verificați condimentele și amestecați melasa de rodie și restul de 1/4 linguriță de semințe de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De Rodie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mazare Decojita, Optional
1
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime, lăsând tulpinile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Stropiți puțin ulei de măsline pe foaia de copt. Condimentați părțile tăiate ale vinetelor cu mai multe vârfuri de sare, apoi așezați partea tăiată în jos pe foaia de copt și întindeți uleiul într-o peliculă uniformă. Condimentați părțile de piele ale vinetelor și stropiți cu mai mult ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți timp de 30 de minute sau până când pielea este încrețită și vinetele nu oferă rezistență la un cuțit. Întoarceți cu grijă vinetele cu clești sau cu o spatulă lungă și subțire, astfel încât părțile tăiate să fie îndreptate în sus. Se fierbe până când părțile tăiate sunt bine rumenite, doar câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Pentru a servi, întindeți niște sos de miel și nucă pe un platou de servire. Aranjați vinetele tăiate cu fața în sus, apoi acoperiți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Mazare Decojita, Optional
6
Se ornează cu frunze de mentă proaspăt tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1
Combinați chile și oregano într-o pungă sau borcan etanș. Dacă utilizați ardei iute întregi, îndepărtați semințele înainte de măcinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Adăugați sumac în trepte mici; amestecul de condimente nu trebuie să aibă un gust acru sau tartă, ci ar trebui să aibă o ușoară piquancy. Ardeii iute mai dulci vor necesita mai mult sumac decât soiurile mai picante. A se păstra bine sigilat într-un loc răcoros și întunecat. Rețeta face aproximativ 1/2 cană; utilizați în termen de 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire