Vinete coapte cu sos de ciuperci și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele coapte cu sos de ciuperci și roșii. Această rețetă face 4 porții cu 156 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, Vinete, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete Coapte Cu Sos De Ciuperci Și Roșii, Vinete Coapte (Vinete) Ala Ce CE Cu Sos De Ciuperci De Roșii, și Vinete coapte cu Portabellas și sos de roșii (Vegetarian).
Instrucțiuni
Aranjați feliile de vinete pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; se fierbe 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu; adăugați ceapa și următoarele 4 ingrediente (ceapa prin ciuperci). Acoperiți și gătiți 7 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional amestecul. Creșteți căldura la mediu-mare; descoperiți și gătiți timp de 2 minute sau până când lichidul se evaporă.
Răspândiți jumătate din amestecul de ciuperci în fundul unui vas de copt rotund de 1 1/2 litru acoperit cu spray de gătit. Aranjați jumătate din feliile de vinete peste amestecul de ciuperci; se presară cu 1/8 linguriță de piper. Se acoperă cu 1/2 cană sos de roșii și 1/3 cană mozzarella.
Întindeți amestecul de ciuperci rămas peste mozzarella; Se acoperă cu feliile de vinete rămase.
Se presară cu 1/8 linguriță de piper; se acoperă cu sosul de roșii rămas. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 1 oră.
Se presară cu 1/3 cană mozzarella și parmezan.
Coaceți, neacoperit, 5 minute sau până când brânza se topește.
Lăsați să stea 10 minute.