Nevoie de o curs principal fără gluten? Vindaloo de porc cu Raita ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, orez basmati, castraveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 75%. Rețete similare sunt Vindaloo De Porc (Tocană Picantă De Porc Goanese), Porc Vindaloo, și Porc Vindaloo.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti raita, lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Raita
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Răzuiți într-un castron folosind o spatulă de cauciuc. Se amestecă castraveți, 3/4 cană de roșii, 1/4 linguriță de sare și garam masala; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru a pregăti vindaloo, combinați ceapa și următoarele 13 ingrediente (prin carne de porc) într-un castron mare; marinați la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați amestecul de porc; saut 7 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă 1 cană de Roșie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când carnea de porc este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Se servește cu raita și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raita
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin ai putea încerca este Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.