Vinaigretă De Măsline-Portocale

Vinaigretă De Măsline-Portocale
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Vinaigreta de măsline-portocale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 153 calorii, 0g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de sherry, șalotă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinete la grătar cu vinetă de măsline, portocale și hamsii, Salată de creveți, portocale și măsline cu vinetă de Sherry, și Salată Mixtă De Salată, Fenicul Și Portocale Cu Vinetă De Măsline Negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1 eșalotă feliată subțire, 1/3 cană măsline negre vindecate cu ulei, 1/4 cană ulei de măsline extravirgin, 1/4 cană
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Măsline NegreMăsline Negre
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Oțet de Sherry, 2 lingurițe de coajă de portocală mărunțită fin, 1/4 cană de suc proaspăt de portocale și 1 linguriță de anason tocat grosier într-un castron mic. Condimentează cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Sare KosherSare Kosher
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Per porție: 50 calorii, 5 g grăsime, 0 g fibre
4
Bon App Ampercoltit

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista