Vinaigretă cu plante balsamice
Vinaigreta cu plante balsamice ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 70 de calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian servește 18 și costă 27 de cenți per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de muștar, oregano, busuioc și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 7%. Încercați Salata de ierburi și rucola cu vinaigretă balsamică, Salata de ierburi și castraveți cu roșii și vinaigretă balsamică și Vinaigreta balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați primele 10 ingrediente; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. În timpul procesării, adăugați treptat uleiul într-un flux constant. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Marques de Caceres Cava. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
Culoare pai pal reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. În gură fermecător și rotund, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care îi evidențiază bulele fine. Un aperitiv răcoritor, acest Cava se îmbină bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.