Vinaigretă cu brânză albastră
Vinaigreta cu brânză albastră este o rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană, cu 20 de porții. Acest aperitiv are 53 de calorii, 1 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 79 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită salată ruptă și legume, ulei de canolan, oțet de cidru și căței de usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu un scor spectaculos de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Vinaigreta Blue Cheese, Blue Cheese Vinaigrette și Blue Cheese Vinaigrette.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați oțetul, zahărul, 1/2 cană de brânză albastră, ceapa, muștarul, usturoiul și sarea. Acoperiți și procesați până la omogenizare. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un jet constant până când dressingul se îngroașă. Adăugați brânza albastră rămasă, dacă doriți.
Serviți peste salată. Acoperiți și puneți la frigider restul de dressing.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.