Vin Și Brânză La Grătar

Vinul și brânza la grătar ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 140 de calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 723 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți brânză gruyere, ceapă, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Cupcakes cu vin și brânză-încercați-le la următoarea petrecere cu vin, Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpat cu legume la grătar, și Sandwich cu brânză la grătar cu pui Chipotle + concursul de brânză la grătar "Gourmelt" Emmi SUA pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul panini la foc mediu-mare.Pentru fiecare sandviș, umeziți bucata de jos a pâinii prăjite cu vin folosind o perie de patiserie sau vârful degetelor. Apoi, întindeți muștarul pe bucata de pâine de jos, apoi adăugați o pătrime din brânză, roșii și ceapă. Se macină o cantitate generoasă de piper peste sandviș și se acoperă cu o altă felie de pâine.Grătiți timp de 3 până la 4 minute până când brânza este topită și pâinea este prăjită.
Serviți imediat și bucurați-vă!