Vinul roșu și perele portate cu Mascarpone ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 833 calorii, 8g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 3,81 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pere de bosc, vin, ciocolată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pere de vin roșu cu umplutură de Mascarpone, Parfum de vin de Porto, smochine și Mascarpone, și Pere Marsala cu brânză Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare combinați portul, vinul, 1 cană de zahăr, anasonul stelar, scorțișoara, cimbru, coaja de lămâie, fasolea de vanilie și semințele. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Coaja De Lămâie
Anason Stelat
Scorțișoară
Semințe
Zahăr
Cimbru
Port
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați perele și fierbeți până când perele sunt fierte, aproximativ 25 până la 30 de minute. Opriți focul și lăsați să se răcească în lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
3
Înainte de servire, scoateți perele din lichidul lor de braconaj și reduceți lichidul la un sirop. Se strecoară într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați mascarpona și zahărul rămas într-un castron mic. Dollop o cantitate mică de mascarpone pe fiecare placă și aranja o jumătate de pere pe partea de sus pentru a preveni alunecarea în jurul plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Zahăr
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încingeți perele cu o păpușă mare de mascarpone și stropiți cu lichidul redus de braconaj. Radeți ciocolata peste mascarpone și serviți.