Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită marinată cu vin roșu. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 435 calorii. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați crengute de cimbru, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Vită Cu Vin Roșu, Carne De Vită În Vin Roșu, și Tocană De Vită Cu Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 3 ingrediente pe un strat dublu de pânză de brânză. Aduna marginile de tifon împreună; cravată în siguranță.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
2
Combinați punga de brânză, vinul și următoarele 4 ingrediente (prin carne de vită) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați la frigider 4 ore sau până la 24 de ore. Se strecoară amestecul de vită printr-o strecurătoare peste un bol, rezervând marinata; se scurge bine. Puneți deoparte geanta de pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați amestecul de vită în tigaie; sotati 6 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți amestecul de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ciupercile în tigaie; sotati 3 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional. Întoarceți amestecul de vită în tigaie. Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați făină, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper la tigaie; gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați marinata rezervată, punga de brânză și bulionul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
9
Se presara cu patrunjel tocat. Aruncați punga cu pânză de brânză.