Vin Roșu-Tocană De Vită Marinată

Vin Roșu-Tocană De Vită Marinată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită marinată cu vin roșu. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 435 calorii. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați crengute de cimbru, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Vită Cu Vin Roșu, Carne De Vită În Vin Roșu, și Tocană De Vită Cu Vin Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 3 ingrediente pe un strat dublu de pânză de brânză. Aduna marginile de tifon împreună; cravată în siguranță.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Combinați punga de brânză, vinul și următoarele 4 ingrediente (prin carne de vită) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați la frigider 4 ore sau până la 24 de ore. Se strecoară amestecul de vită printr-o strecurătoare peste un bol, rezervând marinata; se scurge bine. Puneți deoparte geanta de pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați amestecul de vită în tigaie; sotati 6 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți amestecul de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ciupercile în tigaie; sotati 3 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional. Întoarceți amestecul de vită în tigaie. Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați făină, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper la tigaie; gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați marinata rezervată, punga de brânză și bulionul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
9
Se presara cu patrunjel tocat. Aruncați punga cu pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista