Vin roșu marinat pui prăjit cu ceapă

Vin roșu marinat pui prăjit cu ceapă
Reteta de vin roșu marinat pui prăjit cu ceapă ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. Acest fel principal are 722 calorii, 42G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți oțet de vin roșu, ou, ulei vegetal puiul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bere marinată friptură T-Bone, ceapă și Ciuperci sotate, acoperită cu un ou prăjit, Ceapă Roșie Murată, și Friptură prăjită la tigaie și burgeri de friptură cu ceapă de vin roșu și cadoul slab al Laurei.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare de mică adâncime, amestecați vinul, oțetul, pasta de usturoi, muștarul și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Aranjați puiul, înțepat în mai multe locuri cu o furculiță, într-un singur strat din vas, lăsați-l să se marineze, acoperit și răcit, întorcându-l o dată, timp de cel puțin 3 ore sau, de preferință, peste noapte. și scurgeți-l, rezervând 1/2 cană de marinată și aruncând restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Într-un vas superficial amestecați împreună oul și marinada rezervată. Într-un alt vas superficial amestecați făina, sarea, cimbru și piper după gust. Înmuiați puiul în amestecul de ouă, lăsând excesul să se scurgă și dragați-l de două ori în amestecul de făină pentru a face o acoperire groasă, scuturând excesul de fiecare dată. Rezervați amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Lăsați puiul să stea într-un singur strat pe o grătar timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Într-o tigaie mare, de preferință din fontă, încălziți 1 inch de ulei la 375 F. și în ea prăjiți jumătate de pui timp de 1 minut pe fiecare parte. Reduceți focul la moderat, astfel încât temperatura uleiului să fie redusă la 300 de F., prăjiți puiul, neacoperit, timp de 20 până la 25 de minute, sau până când este gătit și transferați-l cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Păstrați puiul cald în timp ce prăjiți puiul rămas în același mod. Dragați ceapa în amestecul de făină rezervat, scuturând excesul, iar în tigaie prăjiți-le în 375 F. ulei, întorcându-le cu grijă, timp de 5 minute, sau până când sunt ușor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Transferați ceapa cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a le scurge și presărați-le cu sare după gust. Puneți ceapa în mijlocul unui platou mare și aranjați puiul în jurul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista