Vin Fiert
Vinul fiert este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă face 5 porții cu 420 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână anason, coniac, ienibahar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud}, și Vin Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați vinul, țuica, portocala, lămâia, zahărul și nucșoara.
Așezați condimentele rămase pe o grosime dublă de pânză de brânză; aduceți colțurile de pânză și legați-le cu sfoară pentru a forma o pungă.
Adăugați punga de condimente în amestecul de vin.
Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți ușor timp de 20 de minute. Se răcește; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Tulpina; aruncați punga cu fructe și condimente. Reîncălziți vinul; serviți cald în Căni.