Vin Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați vinul fiert. Această rețetă servește 12. O porție conține 226 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de coniac, bețișoare de scorțișoară, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud}, și Vin Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez sau în cratița de 3 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția bețișoarelor suplimentare de scorțișoară.
Căldură neacoperită pentru a fierbe la foc mic. Fierbeți 1 oră, având grijă să nu fierbeți.
Se toarnă amestecul prin strecurătoare în ulcior rezistent la căldură sau într-un bol cu pumn; se servește cald.
Garnisiți cu bețișoare suplimentare de scorțișoară și felii de portocale, dacă doriți.