Vidalia-Vinetă De Miere
Vidalia-miere Vinaigrette este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 3 porții. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 573 calorii, 1g de proteine, și 55g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 28 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa vidaliană, piperul, sarea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ceapă Vidaliană Prăjită Cu Miere, Muștar De Miere-Sos De Scufundare Vidalia, și Fâșie din New York cu brânză albastră, gem de ceapă Vidaliană și salată caldă de cartofi cu vinetă de muștar.
Instrucțiuni
Saut ceapa in 1 lingura. ulei fierbinte într-o tigaie medie la foc mediu, amestecând des, 8 minute sau până la culoarea caramelului.
Adăugați 2 Linguri. oțet, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei.
Se ia de pe foc; se răcește 5 minute.
Procesați amestecul de ceapă, miere, următoarele 3 ingrediente și uleiul și oțetul rămas într-un blender 30 de secunde sau până la amestecare. Acoperiți și răciți 3 până la 24 de ore.