Verzii Din New Orleans

Verzii Din New Orleans
New Orleans Greens ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 111 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână nap, piper măcinat, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încearcă Verdețuri fierte, mustar și ciorbă roșie Elvețiană, Verdeață Sudică Perfectă (Varză, Sfeclă, Varză, Muștar) , și Verdețuri fierte, mustar și ciorbă roșie Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți slănina într-o oală mare la foc mediu și prăjiți-o până când este crocantă și rumenită, întorcându-se des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți slănina, lăsați-o să se răcească și sfărâmați-o când este răcită. Puneți slănina deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se toarnă apă în oală cu picăturile și se amestecă ceapa, Napul, ardeiul gras verde și roșu, oțetul de mere, mierea, usturoiul, ardeiul negru, sosul de ardei iute și semințele de țelină. Aduceți la fierbere și amestecați verdeața de muștar. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până când verdeața este foarte fragedă, cel puțin 2 ore. Zdrobiți slănina în verdeață pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Mustar VerdeMustar Verde
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
VerziiVerzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
NapNap
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Pentru conservare, sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați verdele în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta orice reziduu alimentar. Acoperiți cu capace și înșurubați inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Așezați un raft în partea de jos a unui canner de presiune cu manometru mare sau cu manometru ponderat.
6
Așezați borcanele în recipientul de presiune și adăugați apă pentru a acoperi complet borcanele. Sigilați recipientul de presiune, puneți-l la foc mediu și aduceți la 12 kilograme de presiune. Reduceți căldura suficient pentru a menține presiunea constantă și procesați timp de 75 de minute sau durata de timp recomandată pentru zona dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
7
Scoateți-l de pe foc și lăsați presiunea din conservă să se elibereze treptat; scoateți capacul și îndepărtați borcanele fierbinți cu un clește de conservare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Așezați borcanele pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista