Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați verdeața cu vinaigretă. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 166 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper, zahăr, romaine rupte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Verdeață cu vinetă de muștar, Vinetă verde și Sherry, și Verdeață cu vinetă parmezană.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați romaina și ridichile. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ingredientele rămase; se agită bine. Chiar înainte de servire, turnați vinaigreta peste salată; aruncați pentru a acoperi.