Granola din Vermont ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, semințe de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de cookie nebunie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare sunt Batoane Granola, Batoane Granola, și Granola-To-Go Baruri.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. tapetați o tavă de copt de 8 cm 8 cm cu folie antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați ovăzul și semințele de floarea soarelui pe o foaie de prăjituri și prăjiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea Soarelui
Rulou Cu Fructe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Presărați nucă de cocos pe foaia de prăjituri cu ovăz și semințe; prăjiți totul încă 3-5 minute sau până când nuca de cocos este aromată și începe să se rumenească în jurul marginilor – fiți cu ochii pe ea!.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Rulou Cu Fructe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Așezați amestecul de ovăz/semințe/nucă de cocos prăjit într-un bol mare; se amestecă sare, migdale și caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Crostini Cu Usturoi, Optional
Stropi în Formă De Inimă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
5
Puneți untul, siropul de porumb, siropul de arțar și zahărul brun într-o cratiță. Întoarceți focul la mediu și amestecați pentru a amesteca pe măsură ce untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Puneți un termometru pentru bomboane în cratiță și lăsați amestecul să fiarbă ușor. Se fierbe fără agitare până când amestecul ajunge la 245 de grade F. pe termometru-un pic peste" minge moale " etapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se ia de pe foc. Se amestecă vanilia în sirop fierbinte, apoi se toarnă siropul în vasul de amestecare cu amestecul de ovăz și se amestecă pentru a se combina. În acest moment, poate doriți să aruncați niște jetoane albe. Se vor topi, dar lăsați-i să-și facă treaba și nu amestecați chipsurile topite în aluat.Apăsați bine în tava căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Sos De Curcan, încălzit
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți timp de 5 minute. Fără a scoate din tigaie, scor în 9 pătrate sau 6 dreptunghiuri în timp ce este încă cald. În acest moment, barele vor fi fierbinți, sfărâmicioase și moi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
9
Lasă-le să se răcească complet. Când sunt reci, ridicați pergamentul și scoateți-l din tigaie. Ar trebui să fie destul de ferme în acest moment, dar dacă doriți să fie și mai ferme, puneți-le la frigider.