Vermicelli De Somon Afumat

Vermicelli De Somon Afumat
Această rețetă servește 6. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 500 de calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, somon afumat la rece, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vermicelli cu roșii, măsline și capere (Vermicelli alla puttanesca), Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, și Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, într-o tigaie mare, cu față înaltă, la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când ceapa este moale, dar nu se rumeneste, aproximativ 3 minute. Se amestecă smântâna, coaja de lămâie și sucul, 1/2 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Reduceți căldura la mediu-mic și gătiți până când amestecul s-a îngroșat ușor, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PiperPiper
CremăCremă
SucSuc
CeapăCeapă
SareSare
3
Adăugați pastele în apă și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
4
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Adăugați somon în amestecul de smântână și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
CremăCremă
6
Se toarnă pastele în tigaie cu amestec de somon-cremă și se aruncă pentru a acoperi, adăugând o parte din apa de gătit, după cum este necesar, pentru a umezi pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
CremăCremă
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați pătrunjel și aruncați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista