Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Vermicelli cu sos proaspăt de plante-roșii. Această rețetă servește 5. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți busuioc, roșii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Portocaliu braconat cu sos de roșii și ierburi proaspete, Parmigiana di Melanzane (Parmezan de vinete) și sos de roșii din plante proaspete, și Bruschetta De Roșii Și Plante Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti si scurgeti vermicelli conform indicatiilor de pe ambalaj.
2
Între timp, într-un castron mare, amestecați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Amestecați ușor vermicelli fierți în amestec de roșii pentru a acoperi.