Vermicelli cu ierburi proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Vermicelli cu ierburi proaspete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, vermicelli, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Make-Ahead ciuperci Turmeric se amestecă cu ierburi și Vermicelli, Vermicelli cu sos proaspăt de roșii, și Vermicelli cu roșii, măsline și capere (Vermicelli alla puttanesca) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti vermicelli conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, tocați grosolan caperele dacă sunt mari. Într-un castron mediu, amestecați caperele și ingredientele rămase, cu excepția roșiilor și piperului. Se amestecă roșiile.
Scurgeți vermicelli. Într-un castron mare, aruncați vermicelli și amestec de ierburi.