Verdețuri de muștar sotate cu Pancetta
Verdeturile de muștar sotate cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, verdeață de muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Frittata cu verdeață de muștar, Pancettan și cartofi, Mustar Verde Fiert Cu Pancettan Și Lămâie, și Verdețuri Simple De Muștar Sotate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta și sotati până când sunt crocante.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie împreună cu usturoiul și șalotele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc. Umpleți tigaia cu verdele de muștar (câte se vor potrivi), presărați generos cu sare și piper și continuați să gătiți până se ofilesc, doar câteva minute. Pe măsură ce verdeața gătește, adăugați restul de verdeață, coaja de lămâie și sucul în tigaie, gătind până când verdeața este complet ofilită.
Se scoate de pe foc, se transferă într-un platou cald de servire și se acoperă cu pancetta crocantă.