Verdeață murată cu ananas
Verdele murat cu ananas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 112 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.12 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână verdeață turcească sau, cayenne, collard și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Încercați Verdeață mărunțită cu nuci și mere murate, Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), și Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți oțeturi, ceapă, usturoi, zahăr, cayenne, frunze de dafin și 1 1/2 lingurițe de sare la foc mic într-o cratiță mică, apoi scoateți-le de pe foc și lăsați să se absoarbă 15 minute. Aruncați frunza de dafin.
Între timp, gătiți verdeața într-o oală mare cu apă clocotită bine sărată până când este fragedă, 6 până la 8 minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare, apăsând pentru a stoarce excesul de apă.
Transferați verdeața într-un castron mare, apoi adăugați amestecul de ananas și oțet și aruncați pentru a acoperi. Se răcește la temperatura camerei, aruncând ocazional, aproximativ 1 oră.
Verdeața murată poate fi făcută cu 4 zile înainte și răcită.
Se servește rece sau la temperatura camerei.