Verdele gătit este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 314 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, oțetul de vin, usturoiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Verdeață Usturoi Gătită Lent, Verdeață De Collard Gătită Lent, și Verdeață De Collard Gătită Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați slănină și gătiți până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați ardei iute și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
5
Se adaugă verdeața, se condimentează cu sare și se gătește 1 oră la foc mic până când verdeața este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Adăugați oțet și un vârf de zahăr și gătiți încă 5 minute.