Verdeață de primăvară și supă gammon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Spring greens & gammon soup. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 650 calorii, 55g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole cannellini, boia de ardei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rețetă Gammon Hot-pot (cu verdeață de vară), Supă De Primăvară De Verdeață Și Paste Făinoase, și Supă de picătură de ou cu verdeață de primăvară.
Instrucțiuni
Puneți gammonul într-o tigaie mare cu frunzele de dafin, ceapa și aproximativ 1,5 litri de apă rece sau suficient pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe ușor timp de aproximativ 1 oră.
Scurgeți gammonul, rezervând lichidul de gătit. Când gammonul este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați pielea și tăiați carnea.
Întoarceți carnea în tigaie cu lichidul de gătit rezervat, boia și cartofii. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când cartofii sunt fierți.
În timp ce cartofii se gătesc, tăiați bitul stalky de pe verdeață și mărunțiți fin frunza. Amestecați verdeața și fasolea în bulion și continuați să gătiți timp de aproximativ 10 minute până când sunt fierte. Se condimentează după gust și se servește ladă direct din tigaie.