Verdeață de nuci cu slănină și brânză albastră

Verdeață de nuci cu slănină și brânză albastră
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și prietenoasă cu FODMAP? Verdele de nuci cu slănină și brânză albastră ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 257 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare kosher, brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață de nuci cu slănină și brânză albastră, Brânză Albastră Cu Nuci, și Brânză albastră Bluestem și porumb condimentat cu nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați haricots verts și gătiți timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
4
Scoateți fasolea din apă și puneți-o imediat într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți vârfurile de haricot din apa cu gheață și puneți-le deoparte într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Într-o tigaie mare de sote, la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți slănina și așezați-o pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Adăugați fasolea în picăturile de slănină și gătiți la foc mediu timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
FasoleFasole
9
Adăugați brânza albastră și aruncați până când începe să se topească. Rupeți slănina gătită în bucăți de mușcătură și adăugați-o în tigaie. Finalizați amestecând pecanele tocate prăjite. Condimentează cu piperul negru proaspăt măcinat și doar un vârf mic de sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Bacon GătitBacon Gătit
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Sare KosherSare Kosher
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista