Verdeață de nuci cu slănină și brânză albastră

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și prietenoasă cu FODMAP? Verdele de nuci cu slănină și brânză albastră ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 257 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare kosher, brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață de nuci cu slănină și brânză albastră, Brânză Albastră Cu Nuci, și Brânză albastră Bluestem și porumb condimentat cu nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați haricots verts și gătiți timp de aproximativ 2 minute.
Scoateți fasolea din apă și puneți-o imediat într-un castron cu apă cu gheață.
Scoateți vârfurile de haricot din apa cu gheață și puneți-le deoparte într-un castron mediu.
Într-o tigaie mare de sote, la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă.
Scoateți slănina și așezați-o pe prosoape de hârtie.
Adăugați fasolea în picăturile de slănină și gătiți la foc mediu timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați brânza albastră și aruncați până când începe să se topească. Rupeți slănina gătită în bucăți de mușcătură și adăugați-o în tigaie. Finalizați amestecând pecanele tocate prăjite. Condimentează cu piperul negru proaspăt măcinat și doar un vârf mic de sare kosher.