Verdeață de muștar curry cu fasole de rinichi
Verdele de muștar curry cu fasole de rinichi necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 198 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 89 de cenți pe porție. Dacă aveți fasole de rinichi, verdeață de muștar, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare sunt Fasole roșie curry și conopidă (Rajma Masala), Cartofi, Fasole Și Muștar Dijon, și Fasole roșie Curried cu Paneer (Paneer Rajma).
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Așezați verdeața în oală, acoperiți și gătiți 7 minute, sau doar până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Încălziți ghee-ul într-o tigaie la foc mediu-mare și gătiți șalotele până se rumenesc ușor. Se amestecă ghimbirul și se condimentează cu piper roșu.
Se amestecă în verdeață, fasole, sos de roșii și pudră de curry. Se amestecă jumătate și jumătate și se continuă gătitul până se încălzește.