Verdeață de muștar curry cu fasole de rinichi

Verdeață de muștar curry cu fasole de rinichi
Verdele de muștar curry cu fasole de rinichi necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 198 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 89 de cenți pe porție. Dacă aveți fasole de rinichi, verdeață de muștar, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare sunt Fasole roșie curry și conopidă (Rajma Masala), Cartofi, Fasole Și Muștar Dijon, și Fasole roșie Curried cu Paneer (Paneer Rajma).

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Așezați verdeața în oală, acoperiți și gătiți 7 minute, sau doar până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Încălziți ghee-ul într-o tigaie la foc mediu-mare și gătiți șalotele până se rumenesc ușor. Se amestecă ghimbirul și se condimentează cu piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
GhimbirGhimbir
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă în verdeață, fasole, sos de roșii și pudră de curry. Se amestecă jumătate și jumătate și se continuă gătitul până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Pudră De CurryPudră De Curry
FasoleFasole
Sos De RoșiiSos De Roșii
VerziiVerzii
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista