Verdeață De Iarnă Cremă Cu Unt Brun
Brown-unt cremă verde de iarnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 405 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de ardei roșu, smântână grea, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață mixtă de iarnă cu pesmet de unt brun, Dovleac De Iarnă Cu Unt Brun, și Clatite De Citrice De Iarna Cu Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță medie grea la foc mediu, apoi adăugați făină și gătiți, amestecând, 1 minut.
Adăugați lapte într-un jet, șoptind, apoi adăugați șalotă, frunze de dafin și boabe de piper și aduceți la fierbere, șoptind. Simmer, amestecând ocazional, 5 minute. Se strecoară sosul B-chamel printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând solidele și se acoperă suprafața cu hârtie pergament.
Aruncați tulpinile și coastele centrale din verdeață, apoi tocați grosolan frunzele.
Gatiti lardons intr-o oala lata de 6 pana la 8 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumeneste, dar nu crocant, aproximativ 8 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi turnați grăsimea din oală și ștergeți-o.
Se încălzește 1/2 unt rămas în oală la foc mediu-mic până se rumeneste și parfumat, aproximativ 2 minute, apoi se gătește ceapa, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Creșteți căldura la mediu-mare, apoi amestecați verdeața, câte 1 mână, lăsând fiecare mână să se ofilească înainte de a adăuga următoarea.
Se adaugă B-chamel, smântână, usturoi, fulgi de ardei roșu, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și se fierbe, neacoperit, amestecând, până când straturile de sos verde și verde sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Se amestecă lardons, oțet și sare și piper după gust.
* Sosul B-chamel poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, suprafața sa acoperită cu pergament. Se amestecă înainte de utilizare.* Verdele poate fi tocat cu 1 zi înainte și răcit într-o pungă mare sigilată.