Verdeață De Iarnă Cremă Cu Unt Brun

Verdeață De Iarnă Cremă Cu Unt Brun
Brown-unt cremă verde de iarnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 405 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de ardei roșu, smântână grea, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață mixtă de iarnă cu pesmet de unt brun, Dovleac De Iarnă Cu Unt Brun, și Clatite De Citrice De Iarna Cu Unt Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță medie grea la foc mediu, apoi adăugați făină și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați lapte într-un jet, șoptind, apoi adăugați șalotă, frunze de dafin și boabe de piper și aduceți la fierbere, șoptind. Simmer, amestecând ocazional, 5 minute. Se strecoară sosul B-chamel printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând solidele și se acoperă suprafața cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
BatetiBateti
SitaSita
BolBol
3
Aruncați tulpinile și coastele centrale din verdeață, apoi tocați grosolan frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
CoasteCoaste
4
Gatiti lardons intr-o oala lata de 6 pana la 8 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumeneste, dar nu crocant, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi turnați grăsimea din oală și ștergeți-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se încălzește 1/2 unt rămas în oală la foc mediu-mic până se rumeneste și parfumat, aproximativ 2 minute, apoi se gătește ceapa, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Creșteți căldura la mediu-mare, apoi amestecați verdeața, câte 1 mână, lăsând fiecare mână să se ofilească înainte de a adăuga următoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
8
Se adaugă B-chamel, smântână, usturoi, fulgi de ardei roșu, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și se fierbe, neacoperit, amestecând, până când straturile de sos verde și verde sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
VerziiVerzii
PiperPiper
CremăCremă
SosSos
SareSare
9
Se amestecă lardons, oțet și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
1
* Sosul B-chamel poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, suprafața sa acoperită cu pergament. Se amestecă înainte de utilizare.* Verdele poate fi tocat cu 1 zi înainte și răcit într-o pungă mare sigilată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista