Verdeață de câmp cu pere, varză de Bruxelles, fenicul și mentă

Verde de câmp cu pere, varză de Bruxelles, fenicul și menta este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 177 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați frisonul oquste, andive, bulb de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Varză de Bruxelles cu Dijon și fenicul, Varză de Bruxelles caldă și fenicul vichyssoise, și Varză de Bruxelles și nuci cu fenicul și șalotă.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare.
Se presară cu arpagic și mentă.
Stropiți cu suc de lămâie și ulei de măsline și adăugați sare de mare și piper. Aruncați ușor pentru a acoperi. Se acoperă cu pecorino Romano și se servește.