Rețeta verde de câmp cu Caviar Mississippi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 235 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras tăiat julienne, roșii, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Ouă pocate pe salată de câmp cu sos de roșii și Caviar, Texas Caviar Salsa-Stil Mississippi, și Black Eyed Pea Dip: Caviar Mississippi În Stil California.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, usturoiul și piperul negru într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați mazărea; acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 30 de minute sau până se înmoaie.
Combinați mazărea, ardeiul gras și următoarele 5 ingrediente (ardeiul gras prin sare) într-un castron mare; aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți și răciți 3 ore până peste noapte.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Tatomer Vandenberg Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.