Verdeață cu șuncă și pere
Verzii cu șuncă și pere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 257 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de andive cret sfâșiat, șuncă de curcan, pâine prăjită cu brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Pere braconate cu verdeață mixtă, Verzii cu pere și brânză albastră, și Verdeață de iarnă cu pere prăjite și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine. Acoperiți și răciți 1 oră.
Aranjați salata verde, andive și năsturel uniform pe 4 farfurii. Aranjați felii de șuncă de curcan și pere peste verdeață.
Stropiți 3 linguri amestec de iaurt peste fiecare și presărați cu nuci.
Se servește cu pâine prăjită cu brânză elvețiană.