Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați verdeața cu pansament fierbinte de slănină. Această rețetă face 8 porții cu 73 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți piper, ceapă, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pansamentul fierbinte de slănină al lui Bennigan - merge atât de bine peste spanacul proaspăt și alte verdeață, Lone Montana Ranch Hot Bacon Dressing-nu trece de asta! Și tu, poți face pansament fierbinte cu slănină acasă, și Verdeață cu sos de citrice.
Instrucțiuni
1
Într-un bol de salată, aruncați spanacul, salata verde, țelina și ceapa; pus deoparte. Într-o tigaie mare, gătiți slănina până când este crocantă; îndepărtați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aruncați toate picăturile, cu excepția a 2 linguri. Într-un castron mic, bateți oul; adăugați apă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde
Spanac
țelină
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Ceapă
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
Bol
2
Adăugați la picături.
3
Combinați oțetul, zahărul, amidonul de porumb, sarea și piperul; se adaugă în tigaie. Aduceți la fierbere; amestecând constant.