Verdeață cu fasole Cannellini și Pancetta
Verdele cu fasole Cannellini și Pancettan este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 454 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, sare, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este super. Încercați Verdețuri Cu Frunze Și Fasole Cannellini Cu Roșii Proaspete Și Brânză De Capră, Cripsy Cannellini prăjituri de fasole cu Pancetta, și Supă De Fasole Cannellini Cu Verdeață Ofilită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul cu microunde pancetta sau slănina tocată la mare timp de 3 minute.
Scurgeți picăturile și lăsați pancetta crocantă deoparte.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei pana se inmoaie.
Adăugați căței de usturoi zdrobiți și gătiți încă un minut. Se amestecă verdeața tocată și se condimentează cu sare după gust (fii conservator în acest moment - poți adăuga oricând mai mult!). Acoperiți parțial tigaia și gătiți până când verdele începe să se ofilească. Se amestecă pancetta crocantă și fasolea cannellini. Gatiti partial acoperit inca 5 minute, pana cand aromele s-au combinat si verdeturile sunt fragede.