Verdele de Collard și supa de fasole albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 216 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com.dacă aveți la îndemână fasole, fulgi de piper, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Supă de fasole albă cu verdeață, Supă De Fasole Albă Cu Andouille Și Verdeață, și Supă de fasole albă cu Andouille și verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți puțină apă (aproximativ 2 linguri.) într-o oală sub presiune și adăugați ceapă. Gatiti pana cand ceapa este frageda, aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Puneți următoarele 5 ingrediente în oala sub presiune și sigilați. Aduceți la presiune ridicată și gătiți timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Scoateți din căldură și eliberați presiunea manual. (Dacă gătiți fără o oală sub presiune, gătiți acoperit într-o oală mare până când colardele sunt fragede, aproximativ 30 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
4
Adăugați fasolea, 2 căni de apă sau bulion și condimentele rămase. Se fierbe cel puțin 20 de minute pentru a permite aromelor să se combine. În timp ce gătiți, adăugați apă sau bulion suplimentar dacă supa pare prea uscată.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Von câștigătoare câștigurile Riesling cu un 4 din 5 rating stele pare ca un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.