Verdeață chineză prăjită cu ghimbir, stridii și sos de soia
Rețeta Verde Chineză prăjită cu ghimbir, stridii și sos de soia ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 45 minute. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 150 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți verdeață-bok choy, sos de stridii, ulei de nucă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Verdeață prăjită în sos de stridii, Verdeață chineză în stil Restaurant cu sos de stridii, și Susan Verde Chinezesc Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați orice tulpini exterioare pete de pe verdeață.
Puneți spanacul într-o parte, astfel încât să îl puteți adăuga în wok sau tigaie în ultimul moment, deoarece se gătește foarte repede. Pregătiți restul de verdeață chineză; în mod normal, am tăiat broccoli chinezesc în fâșii și bok choy în sferturi. Scufundați verdeața în apă clocotită timp de aproximativ 1 1/2 minute până când este doar fragedă și scurgeți bine.
Puneți uleiul și ghimbirul într-un wok foarte mare, fierbinte sau altă tigaie potrivită și gătiți timp de aproximativ 30 de secunde.
Adăugați scallions și restul ingredientelor în afară de condimente. Se amestecă, apoi se adaugă spanacul și se aruncă astfel încât totul să fie acoperit în sos. Legumele vor sfârâi și se vor prăji. Sosul de stridii și soia se va reduce, acoperind doar verdele. În acest moment sezon la gust. Se amestecă încă un minut și se servește imediat.