Verdeață chineză prăjită cu ghimbir, stridii și sos de soia

Verdeață chineză prăjită cu ghimbir, stridii și sos de soia
Rețeta Verde Chineză prăjită cu ghimbir, stridii și sos de soia ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 45 minute. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 150 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți verdeață-bok choy, sos de stridii, ulei de nucă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Verdeață prăjită în sos de stridii, Verdeață chineză în stil Restaurant cu sos de stridii, și Susan Verde Chinezesc Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați orice tulpini exterioare pete de pe verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
2
Puneți spanacul într-o parte, astfel încât să îl puteți adăuga în wok sau tigaie în ultimul moment, deoarece se gătește foarte repede. Pregătiți restul de verdeață chineză; în mod normal, am tăiat broccoli chinezesc în fâșii și bok choy în sferturi. Scufundați verdeața în apă clocotită timp de aproximativ 1 1/2 minute până când este doar fragedă și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
VerziiVerzii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Puneți uleiul și ghimbirul într-un wok foarte mare, fierbinte sau altă tigaie potrivită și gătiți timp de aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați scallions și restul ingredientelor în afară de condimente. Se amestecă, apoi se adaugă spanacul și se aruncă astfel încât totul să fie acoperit în sos. Legumele vor sfârâi și se vor prăji. Sosul de stridii și soia se va reduce, acoperind doar verdele. În acest moment sezon la gust. Se amestecă încă un minut și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
VerziiVerzii
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista