Verde-Chile Ravioli

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Ravioli verzi-Chile. O porție conține 353 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, ambalaje wonton, fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Verde-Chile Ravioli, Verde Chile Crab Prăjituri Cu Verde Chile Mayo, și Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple a savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti ravioli, combinați primele 5 ingrediente într-un bol. Lucrul cu 1 Wonton wrapper la un moment dat (acoperi restul de ambalaje cu un prosop umed pentru a păstra la uscare), lingura aproximativ 1 lingura Verde chile amestec în centrul de înveliș.
Periați marginile învelișului cu apă; aduceți 2 colțuri opuse împreună. Apăsați marginile împreună ferm cu degetele, formând un triunghi.
Așezați ravioli pe o foaie mare de copt presărată cu amidon de porumb.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ravioli; gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Adăugați bulion; gatiti, acoperit, 1-2 minute.
Îndepărtați ravioli cu o lingură cu fante și păstrați la cald.
Pentru a pregăti sosul, combinați cilantro, oțet, roșii, fasole și ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Gatiti 5 minute sau pana cand se incalzeste bine. Sos de lingură peste ravioli.