Verde Chile Mac și brânză

Verde Chile Mac și brânză
Green Chile Mac și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 460 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, cheddar ascuțit, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest curs principal cu Caramel Sărat Brownie Milkshake ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Chile verde picant, slănină afumată, 3 brânză crescută Mac și brânză, Fierbinte Verde Chile Brânză Dip, și Verde Chile Mac și brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°; tapetați o foaie mare de copt cu folie. Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Gatiti macaroane pana la al dente, aproximativ 8 minute, sau ca eticheta directioneaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane InelMacaroane Inel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți; clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se adaugă ceapa și jalapeosul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Presărați făina pe amestecul de ceapă și gătiți, amestecând constant, 3 minute. Se amestecă încet în lapte. Ridicați căldura la mediu și aduceți încet la foc mic, amestecând constant. Gatiti timp de 2 minute. Se amestecă chiles. Puneți deoparte 1/2 cană de Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Adăugați Cheddar rămas și tot Jack-ul de piper în tigaie și gătiți, amestecând, până când toată brânza s-a topit. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați paste în tigaie; se amestecă. Mist un vas de copt de 13 pe 9 inci cu spray de gătit și se toarnă în amestec de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Într-un castron, combinați chipsurile de porumb cu 1/2 cană de Cheddar rezervată; presărați peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Așezați vasul pe foaia de copt căptușită; coaceți până când amestecul de paste clocotește și blatul este Auriu, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se lasă să se odihnească 5 minute; servi.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Casteller Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Brut
Casteller Cava Brut
Casteller brut Cava prezintă arome de mere verzi și citrice. În gură, are arome clare, proaspete, cu note de citrice-lime și doar o notă de dulceață. Are un gust proaspăt, curat și nervos.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista