Verde amestecat cu vinaigrette de afine

Verde amestecat cu vinaigrette de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați verdele amestecat cu vinetă de afine. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, ceapă, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Salată de verdeață mixtă de afine-Mango cu vinetă de afine-Guava, Verde amestecat cu vinaigrette de afine, și Vinaigrette pentru verdeață mixtă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul de afine, mierea, muștarul, sarea și piperul într-un castron mic. Adăugați treptat ulei, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
MuștarMuștar
OțetOțet
PiperPiper
MiereMiere
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Combinați rucola, frise, afine și ceapă într-un bol mare. Aranjați 1 cană de salată pe fiecare dintre cele 6 farfurii; stropiți 1 lingură de amestec de oțet pe fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
RucolaRucola
OțetOțet
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista