Velveeta XV italiană cârnați coace
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Velveeta mezeluri italiene Centauri coace un try. Această rețetă servește 45 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 58 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cârnați, parmezan, sos de pizza classico și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Velveeta int. o. si Veggie Bake, Velveeta carne de vită enchilada Bake, și Velveeta INKTIV salsa brunch Bake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Gatiti pastele conform indicatiilor pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, zdrobiți cârnații într-o tigaie mare adâncă; gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc uniform, amestecând ocazional.
Scurgeți; întoarceți cârnații în tigaie. Se amestecă legumele și sosul de pizza; gătiți 5 până la 6 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând ocazional.
Se adaugă în amestecul de cârnați împreună cu VELVEETA; se amestecă ușor. Lingura în vas de copt 13x9-inch pulverizat cu spray de gătit; se presara cu parmezan.
Coaceți 15 până la 20 min. sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon