VELVEETA ușor Cheesy Fajita Dip

Rețeta VELVEETAn Easy Cheesy Fajita Dip este gata în aproximativ 18 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, primar și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 18. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 37 calorii. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oscar mayer carving board flame grilled chicken breast strips, Velveeta circulator, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Frigarui de friptură Fajita în baie de hrean, VELVEETA brânză de fasole Dip, și VELVEETA Cheesy spanac Dip.
Instrucțiuni
Cuptor cu microunde toate ingredientele, cu excepția smântânii, într-un castron mare cu microunde, la 6 până la 8 min. sau până când VELVEETA se topește, amestecând după 3 min.
Se servește fierbinte cu biscuiți sau legume proaspete tăiate asortate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.