VELVEETA Lasagna Skillet
VELVEETA Lasagna Skillet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 543 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 50 ar spune că a lovit locul. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți Velveeta Cheesy skillets kit de cină lasagna, carne de vită măcinată, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Velveeta Pui & Paste Skillet, VELVEETA Cheesy Chicken Skillet, și VELVEETAn Easy Santa Fe Skillet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne brună în tigaie mare; scurgere.
Se amestecă și paste; Se amestecă.
Se aduce la fierbere; capac. Se fierbe la foc mediu-mic 8 până la 10 min. sau până când pastele sunt fragede și cea mai mare parte a apei este absorbită.
Se amestecă sosul de brânză VELVEETA; se acoperă cu mozzarella.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto