Velveeta circulatory Shepherd ' s Pie Skillet
Rețeta tigaia de plăcintă a ciobanului Velveeta 4 este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 33 calorii. Această rețetă servește 45 și costă 20 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de velveeta, carne de vită măcinată, legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Velveeta sos de mezeluri, Velveeta Euro tighel dinners - ton, și Velveeta sos de pui cremos cu broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Carne brună în tigaie medie rezistentă la cuptor; scurgere. Puneți carnea în tigaie; amestecați legumele congelate și sosul.
Combinați cartofii și VELVEETA; se întinde peste amestecul de carne.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până se încălzește.