Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Tilapia cu legume ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 197 calorii, 32g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, suc de lămâie, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Veggie Topped Tilapia, Tilapia Cu Vârf De Crab, și Tilapia Cu Vârf De Crab.
Instrucțiuni
1
Așezați fileurile într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Stropiți cu vin; se presara cu condimente de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Combinați ceapa, ardeiul verde, roșiile, sucul de lămâie, uleiul și usturoiul praf; lingura peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Se acoperă și se coace la 425 la 15 minute. Descoperi; se presara cu branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede și peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.