Veggie-rulouri de primăvară de pește cu sos de scufundare

Veggie-pește rulouri de primăvară cu sos de scufundare ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 302 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați bibanul de mare, sucul de lămâie, păstăile de mazăre de zăpadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Rulouri de primăvară Veggie cu sos de Mango Thailandez, Sos de scufundare pentru rulouri de primăvară, și Rulouri proaspete de primăvară cu sos de scufundare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele sosului de scufundare până se omogenizează. Capac; la frigider până la servire.
În cratiță, încălziți apa de 1 inch până la fierbere sau puneți coșul cu aburi în apă de 1/2 inch în cratiță (apa nu trebuie să atingă fundul coșului) și încălziți până la fierbere.
Adăugați muguri de fasole. Capac; gatiti sau aburiti 2 minute. Clătiți imediat cu apă rece; scurgere. Repetați cu păstăi de varză și mazăre.
Așezați ambalajele din hârtie de orez, câte 2, într-un castron cu apă fierbinte 45 de secunde.
Scoateți și așezați pe farfurie. Când sunt complet moi, ambalaje separate.
Așezați aproximativ 2 linguri de pește, 1 lingură fiecare varză de fasole, varză și păstăi de mazăre, 1 linguriță de coriandru și 1/2 linguriță de arahide în centrul fiecărui ambalaj. Îndoiți un capăt al învelișului în sus cu aproximativ 1 inch peste umplutură; pliați părțile din dreapta și din stânga peste capătul pliat. Îndoiți capătul rămas în jos, înfășurându-vă în jurul rolei.
Se servește cu sos de scufundare.