Veggie Lasagna
Lasagna vegetală ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 461 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,54 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați o parte-brânză ricotta degresată, parmezan, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Veggie Lasagna, Veggie Lasagna, și Veggie Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o caserolă de 9x13 inch.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați tăiței și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Într-un castron mediu combinați ouăle, brânza ricotta, supa de ciuperci, brânza Cheddar, parmezanul, smântâna și amestecul de supă.
În fidea pregătită, amestecul de brânză, broccoli, morcovi și porumb. Repetați straturile cu ingredientele rămase, terminând cu brânză.
Coaceți, acoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute.