Veggie Lasagna
Reteta Veggie Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella parțial degresată, parmezan, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna Foarte Veggie, Veggie Lasagna, și Veggie Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-un castron mic, bateți ouăle, albușurile, brânza ricotta, pătrunjelul, busuiocul, oregano și piperul; pus deoparte.
În fiecare din cele două 13-in. x 9-în. vasele de copt acoperite cu spray de gătit, întindeți 1 cană de sos de spaghete.
Scurgeți tăiței; așezați trei tăiței peste sosul de spaghete în fiecare fel de mâncare.
Strat fiecare cu un sfert din amestecul de ricotta, 1 cană sos de spaghete, 1 cană brânză mozzarella, trei tăiței lasagna și jumătate de fasole verde. Completați fiecare cu amestecul de ricotta rămas, 1 cană de sos de spaghete, tăiței lasagna rămași, sos de spaghete și brânză mozzarella.
Presărați parmezan peste fiecare.
Acoperiți și congelați o caserolă timp de până la 3 luni.
Coaceți lasagna rămasă, neacoperită, la 375 de minute pentru 40-45 de minute sau până când se rumenesc ușor și marginile.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Pentru a folosi lasagna congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Se acoperă și se coace la 375 la 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până la bule.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.