Veggie la grătar Naan-care cu roșii uscate la soare și brânză de capră răspândită

Veggie la grătar Naan-care cu roșii uscate la soare și brânză de capră răspândită
Veggie la gratar Naan-care cu roșii uscate la soare și răspândirea brânză de capră este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1305 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,78 USD pe porție. Dacă aveți ulei de măsline, roșii uscate la soare, sare și piper proaspăt crăpat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii uscate la soare și brânză de capră, Brânză De Capră Cu Roșii Uscate La Soare, și Glisoare Veggie la grătar cu brânză de capră răspândită și vinetă de ardei roșu prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă uleiul, oțetul, cimbrul, Dijonul, mierea și usturoiul împreună. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Curățați branhiile ciupercilor portobello folosind o lingură și răzuind branhiile negre din partea inferioară a capacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
3
Așezați toate legumele într-un vas de copt și apoi turnați marinata peste ele și aruncați. Lăsați marinada să-și lucreze magia timp de 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5
Grătați legumele, în loturi, dacă este necesar, până când apar semne frumoase de grătar, 3 până la 5 minute pe parte. Puneți legumele fierte deoparte până când sunt gata de asamblare (le puteți așeza înapoi în vasul de copt unde se marinau). Odată ce ciupercile se desprind de grătar, feliați-le subțire pe diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Se amestecă brânza de capră cu roșiile uscate la soare și se condimentează cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2
Pentru construcția naan-wich: periați ușor naanul cu ulei și grătați pe ambele părți, doar până când apar câteva semne de grătar, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Începeți prin a schmearing o parte din brânza de capră răspândită pe fiecare bucată de naan griddled, și apoi strat legume la grătar mare și de sus cu o cantitate generoasă de busuioc, închiderea naan-wich cu cealaltă felie de naan. Feliați sandvișul pe diagonală și apoi bucurați-vă de senzația de sănătate cu fiecare mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Piept De Pui Afumat Deli Felii SubțiriAmbalaj Piept De Pui Afumat Deli Felii Subțiri
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
NaanNaan
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Naan. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Puteți încerca Berger Gruner Veltliner (1 litru). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista