Vegetarian Kofta Kabobs
Vegetarian Kofta Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,67 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 394 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cuburi de pâine, sare și piper, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vegetarian Kofta Kabobs, Lauki kofta, cum se face Lauki Kofta | Lauki Kofta curry, și varza kofta , cum se face varza Kofta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați grâul bulgur și bulionul de legume într-o cratiță. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de aproximativ 10 minute sau până când lichidul a fost absorbit. Se lasă deoparte să se răcească.
Între timp, într-un castron mare, combinați fasolea adzuki, 2 linguri de ulei de măsline, ceapă, usturoi, chimen, coriandru, coriandru, sos fierbinte și oul. Se pasează cu un tocător de cartofi sau cu un tel robust până când este destul de neted. Înmuiați pâinea în lapte, apoi stoarceți excesul; adăugați la amestecul de fasole împreună cu bulgurul.
Se amestecă cu mâinile până când totul este bine amestecat. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 1 oră sau până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Udați-vă mâinile și formați kofta în 32 de forme ovale. Apăsați pe frigarui patru la un moment dat.
Ungeți cu uleiul de măsline rămas.
Așezați pe o foaie de copt sau o tigaie.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit. Întoarceți, periați din nou cu ulei și continuați să coaceți timp de 5 până la 10 minute, până când sunt crocante.