Vechiul Spritz Etonian
Această rețetă face 5 porții cu 101 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Dacă $1.46 pe portie se încadrează în bugetul dvs., vechiul Spritz Etonian ar putea fi un super fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați caise, Lillet blanc, răsucire de coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spritz, Spritz, și Raspberry Spritz.
Instrucțiuni
Agitați gin, Lillet, bitter portocaliu și Noyau de Poissy într-un agitator de cocktail umplut cu gheață. Se strecoară într-un pahar înalt, umplut cu gheață, se completează cu sifon club și se ornează cu felii de nectarină și coajă de portocală.
* Găsiți Lillet Blanc și Noyau de Poissy (un lichior de sâmburi de caise care are gust de migdale) sau crme de noyaux (un lichior de cremă cu aromă de migdale) la magazinele de băuturi alcoolice bine aprovizionate.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.