Vechi De Școală Carne De Vită Tacos

Vechi De Școală Carne De Vită Tacos
Vechi de școală de carne de vită Tacos este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 737 calorii, 19g de proteine, și 63G de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de chimen măcinat, parmezan, roșii de viță de vie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare includ Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Tacos de tocană coreeană de vită (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte Kogi BBQ), și Mini Taco Pizza Bites și o vizită înapoi la școală la Staples înapoi la Centrul școlar.

Instrucțiuni

1
Adăugați 1 1/2 căni de apă fierbinte într-un bol mare și adăugați chilele uscate. Lăsați să stea, astfel încât chilii să se rehidrateze și să se umfle, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți o picătură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se adaugă usturoiul și ceapa și se sotează până se parfumează și se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați chimenul, apoi turnați roșiile tăiate cubulețe, ardeii chile rehidratați și apa lor. Condimentează cu puțină sare și piper. Apoi acoperiți și fierbeți până când sosul s-a redus și s-a îngroșat, aproximativ 30 de minute. Puree cu un blender de băț (sau într-un blender obișnuit), având grijă ca lichidul să fie fierbinte și aerul din blender să se extindă. Puree până se omogenizează și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Pentru umplutura de taco: puneți o tigaie mare la foc mare și adăugați o picătură de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se adaugă ceapa și ardeii grași și se sotează până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Se adaugă carnea de vită măcinată și se sotează în timp ce se rupe cu spatele unei linguri de lemn. Gatiti pana se rumeneste bine, 7-8 minute. Apoi condimentați cu chimenul, usturoiul granulat, ardeiul, pudra de ceapă, sarea și piperul. Gatiti inca 3-4 minute. Apoi amestecați jumătate din sosul enchilada (rezervați cealaltă jumătate pentru asamblare). Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
Sos EnchiladaSos Enchilada
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Pentru tortilla: luați o tigaie mare sau o tavă antiaderentă și pulverizați ușor cu spray-ul de gătit cu ulei de măsline. Încălziți o tortilă timp de aproximativ 30 de secunde pe ambele părți, apoi acoperiți ușor o parte cu o stropire de parmezan. Cald prin, și apoi flip astfel încât toasturi partea brânză în jos. Lăsați brânza să gătească și să se rumenească, aproximativ 15 secunde, apoi scoateți din tigaie. Repetați cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Așezați o tortilla, cu partea de brânză în sus, pe o farfurie și deasupra cu amestecul de carne de vită măcinată, o alunecare a sosului rezervat enchilada și garnisiți cu câteva roșii, salată mărunțită, cremă, tei și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Crema MexicanăCrema Mexicană
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată

Ingrediente

8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de CanolaUlei de Canola2Guajillo uscat sau păstăi de chile uscate din New MexicoGuajillo uscat sau păstăi de chile uscate din New Mexico596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricoriandru tocatcoriandru tocat8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăȘaisprezece tortilla de porumb de 7 inciȘaisprezece tortilla de porumb de 7 inci794Nuci de orice fel (tocate)roșii tăiate cubulețe, cum ar fi Focul Glen Muir prăjitroșii tăiate cubulețe, cum ar fi Focul Glen Muir prăjit3cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)murături cușermurături cușer596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriardei gras verde cubuleteardei gras verde cubulete454Nuci de orice fel (tocate)carne de vită măcinată (amestec 80/20)carne de vită măcinată (amestec 80/20)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)chimen măcinatchimen măcinat7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisalată de iceberg mărunțităsalată de iceberg mărunțită8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt crăpatSare Kosher și piper negru proaspăt crăpat2limes, tăiate în penelimes, tăiate în pene2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCrema mexicanăCrema mexicană8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa cubuleteceapa cubulete1ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt2(poate fi sau trece)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan ras finparmezan ras fin596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriardei gras roșu tăiat cubulețeardei gras roșu tăiat cubulețe2roșii de viță de vie, tăiate cubulețeroșii de viță de vie, tăiate cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista