Vasile Gimlet
Vasile Gimlet ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 40 de calorii. Această rețetă servește 25 și costă 16 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Un amestec de busuioc, gin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gimlet De Busuioc Dulce, Rețetă De Gimlet De Busuioc, și Dovadă Zero: Gimlet De Busuioc De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți sirop de busuioc: într-o ceașcă mare de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde, combinați zahărul, 3/4 cană de apă și busuiocul.
Cuptorul cu microunde la mare până se dizolvă zahărul, 3 până la 4 minute.
Lăsați busuiocul să se absoarbă în sirop 20 până la 30 de minute, apoi strecurați (veți avea suficient sirop pentru 4 băuturi).
Umpleți 2 pahare highball cu gheață. În fiecare pahar, se toarnă 3 linguri. gin, 4 linguri. sirop de busuioc și 2 linguri. suc de lămâie. Se amestecă și se servește, garnisit cu crenguțe de busuioc.
Adăugați suc de lămâie și apă răcită în siropul rămas și serviți peste gheață pentru limonadă de busuioc.